Medlemsinloggning:
Användarnamn
Lösenord
v 41 -v 50 2021

Resultatlotten

Stöd Stureby, - bli supportermedlem

 

 

 


Alex i ett framgångsrikt Junior-EM 2021 (2021-09-20)
Alex, fjolårets nyförvärvärv, har en tämligen kort karrär bakom sig men icke desto mindre framgångsrik och nu är han uttag till Junior-EM som spelas i Tilburg, Nederländerna i höst.

Väl förberedd åkte Alex Joki till Arlanda för att testas för Covid tillsammans med övriga i juniorlandslaget inför avresan till Holland. Med 6 registrerade klot togs flyget till Amsterdam där busstransport till Tilburg väntade. För att få möjligheten att bekanta sig med hallen och ansatsbanorna gavs möjligheten till inofficiell träning.

På lördagen meddelades banprofilen och officiell träning tog vid. Med en gameplan på snabbt förändrande banor inleddes Alex EM-spel i tvåmanna tillsammans med Loke Molander, Clan. Resultatet blev nedslående 1121 för Alex del och laget hamnade på en sjundeplats. Det andra svenskalaget tog EM-guld. Sedan var det dags för 4-manna där infann sig en viss osäkerhet men med ny gameplan och enorm hunger samt fokus bidrog Alex med 1404 och laget tog sig till finalspel som de senare vann mot Tyskland efter att först ha avstyrt Finland i semin.
Missade du finalen så se den https://www.youtube.com/watch?v=d_bevhRDCiQ&t=2923s
Med förnyad tro inleddes singelspelet starkt, men med en dippserie landade resultatet på 1260 och en tjugoandra plats.
I totalen innebar detta 3785 över 18 serier och 16 placering vilket ledde till deltagande i Masters. David Barak, Slovakien slogs ut direkt med 235-203 och 235-217. Därefter vart motståndet Carl Eklund, IKW-köping som slogs ut med siffrorna 237-235 och 235-187. I kvartsfinalen blev motståndet Hollands posterboy Kenneth Ramos som trots Alex försök att störa inte släppte någonting, med 246 och 266 för Kenneth lämnades Alex utanför individuell medalj.

Därmed var de första mästerskapet avklarat och stärkt med erfarenhet och ny kunskap för att ta nya kliv i bowlingkarriären.


<< Tillbaka

Senaste gästforuminlägg
2017-03-27 23:16 av Micke Wendel
Trevlig A.W.
WSP tackar Högdalen (Chrille, Dempa och Kim) för torsdagens trevliga A.W. med det där lilla extra :) 
Sponsorhuset


Copyright (c) 2011 Stureby BK.

Guldsponsorer

 

 

LP BYGG

 

 

 

 CITYHISS

 

Ica Supermarket

 

EM möbler Visby